ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Περικλέους

Στην Καλαμαριά, περιοχή Κηφισιάς, αναπτύσσεται ένα επταώροφο κτίριο κατοικιών, απέναντι από πάρκο, με Νότιο-Ανατολικό προσανατολισμό, σε μία από τις πιο περιζήτητες αστικές περιοχές της Αν. Θεσσαλονίκης, δίπλα σε εμπορικό δρόμο. Το ακίνητο είναι λίγα βήματα από γυμναστήρια, εστιατόρια, καταστήματα, σχολεία, και υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες διασκέδασης, κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας στην περιοχή.
Το αστικό ύφος του κτιρίου, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές αρχιτεκτονικές εμπνεύσεις του επώνυμου αρχιτεκτονικού γραφείου που εκπόνησε την μελέτη, αναβαθμίζει την περιοχή, μας δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας και της διαχρονικότητας, και καταλήγει στην απλότητα και χρηστικότητα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και ο άρτιος σχεδιασμός των εσωτερικών χωρών της κάθε κατοικίας.
Μάρμαρα, περσίδες, επιφάνειες με εξωτική ξυλεία, μεγάλες επιφάνειες από τζάμι και μεγάλα ανοίγματα, συνθέτουν ένα ξεχωριστό και άξιο αναφοράς αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα εξωτερικά του κτιρίου, ενώ οι προτάσεις και οι πιθανές λύσεις που προτείνουμε θα αποτελέσουν βάση για ένα άψογο, εργονομικό, πολυτελή και χρηστικό αποτέλεσμα στο εσωτερικό των κατοικιών.